Om oss

Ekens HC
Skjermbilde 2023-06-11 kl. 14.17.50.png

Välkommen till Ekens Hockey – mer än bara en ishockeyklubb.

Hos Ekens Hockey står vi för värderingar som sträcker sig bortom isrinken. Vi är en klubb belägen i Gustavsberg, Värmdö, med starka rötter i samhället. Vi vänder oss till pojkar födda mellan 2004 och 2007 och tjejer födda 2007, med en passion för ishockey. Alla med rätt inställning och skicklighet är välkomna i vår ishockeyfamilj.

Våra Kärnvärden:

Inkludering: Vi tror på att alla som har viljan och färdigheterna att spela hockey ska ha möjligheten att göra det. Vi strävar efter att skapa en miljö där varje spelare känner sig värderad och respekterad.

Utveckling: Vi är engagerade i att utveckla starka individer och skickliga hockeyspelare. Vi tror på att stödja varje spelares tillväxt både på och utanför isen.

Balans: Vi tror på balansen mellan sport, skola och fritid. Våra spelare uppmuntras att sträva efter framgång i alla aspekter av deras liv.

Gemenskap: Vi värderar det starka band som skapas genom sport. Glädje, vänskap och samarbete står i centrum för vårt lagarbete.

Våra Mål:

Att ge alla spelare en möjlighet att växa och utvecklas genom sporten.
Att skapa en miljö som främjar god sportmannaanda, respekt och lagarbete.
Att ständigt sträva efter att förbättra oss som klubb och lag, både på och utanför isen.
Att främja en känsla av gemenskap och tillhörighet bland alla medlemmar i Ekens Hockey.
Våra lag stöds av en stabil organisation bestående av huvudtränare, assisterande tränare, målvaktstränare, fys tränare och lagledare. Alla arbetar hårt för att stödja varje spelares utveckling och framgång.

Kom och upplev Ekens Hockey, en klubb där vi växer tillsammans, på isen och bortom. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår hockeyfamilj!