Om oss

Gota Traneberg
Måvakt med GT logo.jpg (2)

Vi är Göta Traneberg!

Göta Traneberg IK bedriver sin verksamhet på Stora Mossens idrottsplats i Bromma.

Vi är det självklara valet av ishockeyklubb för barn och ungdomar i Stockholm och vi erbjuder en verksamhet för de allra minsta knattarna upp till seniorer.

Vår förening grundades år 1900 och är den första och därmed äldsta ishockeyförening i landet med hela 9 SM-guld i ishockey men också närmare 200 SM-guld i 20 olika sporter i övrigt. Lägg där till ett antal EM-, VM och OS-medaljer. Vår förening tog initiativet till bildandet av Svenska Ishockeyförbundet 1922. 2007 gick föreningarna IK Göta och Tranebergs IF samman. Därav vårt namn - Göta Traneberg!

Idag har vi närmare 500 aktiva spelare i föreningen som nästan dagligen ingår i vår verksamhet, vilket gör oss till en av Sveriges största ishockeyföreningar.

Förutom en stark gemenskap och tillhörighet ingår du i en miljö där du har möjlighet att träna och spela ishockey på dina villkor. Vi erbjuder såväl bredd- som elitverksamhet för både flickor och pojkar. Våra välutbildade tränare följer våra riktlinjer och policys för att skapa en trygg idrottsmiljö för alla.