Om oss

Gustavsbergs IF Handboll
gustavsbergs-if-handboll-om-oss.jpg

Varmt välkommen till Gustavsbergs IF Handbollsklubb. Gustavsbergs IF HK har i mer än 30 år bedrivit verksamhet i Värmdö kommun. Vi har många engagerade, duktiga och välutbildade tränare och ledare.

GIF HK hade säsongen 2020/2021 verksamhet för både flickor och pojkar i träning och tävlings-verksamhet, med totalt cirka 400 aktiva handbollsspelare från spelare födda 2014 i handbollsleken till seniorlag på damsidan.

Vår verksamhet hålls igång av ett åttiotal ideella ledare, de flesta föräldrar till aktiva barn, men även äldre ungdomar och andra som brinner för handbollen.

Föreningens policy är att vi spelar handboll för att det är roligt. Målet är att så många som möjligt ska vilja spela handboll så länge som möjligt och därefter gärna fortsätta som ledare, tränare, domare etc.

Vi arbetar aktivt för att skapa så stor sammanhållning som möjligt, både inom lagen och över hela klubben. Vi åker på gemensamma träningsläger och cuper och varje vår är vår klubbdag Gurrabollen en stor manifestation för handbollen i GIF HK.

Med en stor bredd i verksamheten som grund har vi över tid nått sportsliga framgångar och fostrat spelare som nått både landslag och elitseriespel. Men framför allt har vi kunnat erbjuda alla som gillar handboll en öppen och inkluderande verksamhet med våra värdeord i fokus: Glädje, Gemenskap, Utveckling och Modern.