Halden Topphåndball

Idrettslaget Halden Topphåndball
HTH-logo.jpeg

Halden Topphåndball er en håndballklubb både for herrer som spiller i Rema-1000 ligaen (siden 2014) og for gutter fra 18-20 år fra hele Østfold. Klubben er nå inne i sin niende sesong i den øverste liga. Men akkurat nå står vi i fare for å ikke kunne fullføre den niende sesongen. Vi er i store økonomiske problemer. Hvorfor?

De siste årene har klubben opplevd en dramatisk nedgang i inntekter. Kostnadsnivået har holdt seg omtrent likt, men inntektene har dessverre sunket betraktelig. Det er det flere årsaker til. Ettervirkningene av Covid har satt sine spor, noe som definitivt har vært med på å sørge for klubbens sviktende inntekt de siste årene. Men kanskje like viktig er det å skrive om hva vi har oppnådd på banen under våre 11 år som klubb.

Klubben har spilt cupfinale i Oslo Spektrum, slått St. Petersburg i Russland og tatt seg videre til kvartfinalen i European Cup, men som dessverre ikke ble spilt på grunn av Covid. Klubben var også to poeng unna bronse i Rema 1000-ligaen sesongen 2017/2018.

Dette er noen av merittene klubben har oppnådd mens man har spilt i en sliten gymsal. Der andre lag har fått sin storstue, har vi måttet spille våre kamper på en svært begrenset arena. Det gjør at klubben har hatt store utfordringer med å tjene penger på arrangement. Men nå er det snart vår tur! Tistedalshallen er bare noen måneder unna sin første HTH-kamp, og på Os er hullet gravd. Det blir to nye storstuer i byen.

Men for at dette skal skje, er vi helt avhengig av hjelp.