Sunda ideal och karaktärsutveckling

Karlskrona Boxningsklubb
karlskrona-boxningsklubb-story_armen darbinyan_tp.jpg

Jag heter Armen Darbinyan och jag är ordförande för Karlskrona Boxningsklubb. Vi är en ideell förening som öppen för både nybörjare och erfarna boxare, vår klubb har funnits sedan 2016 och har sen dess vuxit i storlek som framgång. Mitt och verksamhetens mål är att investera i ungdomar med målet sunda värderingar, karaktärsutveckling och hälsosamma vanor.

Boxning har länge varit sedd som enbart en världssport, man jag vill framhålla den fostran boxningen har av regler, moral och disciplin. Jag är har sett otaliga gånger och vet att boxning är något som skapar sunda, trygga och framgångsrika individer. Min karriär inom boxning är lång och på en avancerad nivå. Jag har själv ägnat hela mitt liv åt boxningen, jag har boxats på elitnivå och representerat mitt hemland Armenien på landslagsnivå inom boxningen.

Vår klubb är en aktiv klubb, vi syns, vi tränar hårt och vi skördar också framgång. Vi finns i ringen i många olika sammanhang inom tävlan, vi tävlar över hela landet likt SM och nu senast King Of The Ring. Vår klubb fångar upp till alla åldrar och kön, vi har idag allt från 8-åriga tjejer, till grabbar på elitnivå och seniorer. Alla med samma mål, drivkraften av sunda ideal och karaktärsutveckling.

Jag tror att vår klubb bidrar med gott, jag är själv en stark motståndare till droger, kriminalitet och den negativa samhällsutveckling man kan se i dagens samhälle. Jag får varje vecka förfrågningar av ungdomar som vill börja boxas, man jag tvingas tyvärr säga nej till många då min ekonomi inom föreningen är begränsad. Begränsningen handlar inte om betalande medlemmar utan att jag medvetet dragit ner på medlemskapskostnaderna då många familjer har det tufft ekonomiskt. Barnens önskan av idrott får aldrig falla på familjens eller en förälders möjlighet att kunna betala en avgift.

Detta har lett till att jag känner min tvungen att förstärka föreningens ekonomiska intäkter från annat håll. Jag vänder mig till dig eller ditt företag för att stötta vår klubb.

Med vänlig hälsning,
Armen Darbinyan
Ordförande, Karlskrona Boxningsklubb