Om oss

Kazuki Shotokan Klubb
354431069_736121471850585_8547455809181550988_n.jpg

Shotokan Karate har en lång historia som sträcker sig tillbaka till år 520 e.Kr., och Japan Karate Association (JKA) är "Vårdare av karaténs högsta tradition". Genom att producera de bästa och mest legendariska instruktörerna upprätthåller JKA den bästa världsstandarden för karaté, och detta unika märke av Shotokan karate är det som alla deltagare kommer att lära sig inom Kazuki Shotokan Klubb.

Huvudtränaren Tawanda Marufu är en fjärde Dan svart bälte med över 20 års träning, undervisning och tävlande på högsta nivå. Inte bara har Tawanda varit internationell medaljör, utan han har också som instruktör tränat elever att tävla på internationell nivå. Tawanda har omfattande erfarenhet av att träna alla åldersgrupper och olika erfarenhetsnivåer. Han är en stark förespråkare för att karaté är en livslång resa och att det finns något i det för alla.

Att föra vidare traditionen av JKA Shotokan karate är vår prioritet på Kazuki Shotokan Klubb. För detta ändamål strävar vi efter att föra människor från alla samhällsskikt till en nivå av lika och ömsesidig njutning och nytta, inklusive men inte begränsat till autentisk JKA Shotokan karate, allmän hälsa, fysisk kondition, god mental hälsa, hanteringsförmåga, vänskap, ömsesidig respekt för alla, utbildning och utveckling för alla samt möjligheter att utvecklas som individ.