Om oss

Samuelsdals Innebandy
samuelsdals-if-innebandy-om-oss.jpg

Klubben har två sektioner, innebandy och fotboll för barn och ungdomar i åldrarna 6–13 år. Samuelsdals IF består just nu av 21 lag. 11 fotbollslag med spelare födda 2008–2015 och 10 innebandylag med spelare födda 2007–2014. Klubben har ett 40-tal engagerade ledare och 200 spelare i respektive sport. Både tjejer och killar tränar och spelar i klubben.

Klubbens vision är att vara Faluns bästa ungdomsförening, genom GEMENSKAP, GLÄDJE & TRYGGHET skapas idrottslig utveckling.

Lagen bygger på att det finns föräldrar eller målsmän som tränar och administrerar lagen, givetvis med god hjälp från styrelse och sektionsansvariga. Medelavgiften är 500 kr/individ eller 750 kr/familj för helår. Till det kommer en träningsavgift på 200–500 kr/idrott och säsong beroende på ålder.

Det är upp till varje lags tränare att avgöra det finns plats i laget/träningsgruppen. Har du ett barn som vill testa att träna med Samuelsdals IF tar du direktkontakt med respektive lags tränare, kontaktuppgifterna hittar du i menyvalet för lagen.

Man får börja i Samuelsdals IF det år man fyller sex, om det finns en träningsgrupp. Om det skall bli någon träningsgrupp så behövs alltså ledare, vill du engagera dig som ledare meddela ditt intresse till samuelsdalsif@outlook.com.