Kommunen nekar till hyresfri period

SK Lejon
Skärmavbild 2023-12-08 kl. 12.19.54.png

Som ni säkert vet så valde kommunen att neka SK Lejons förslag på hyresfritt i 6 månader. Det är inte domedagen för föreningen, men det ger ett litet bakslag när man tänker på att pengarna kunde gått till utveckling av våra barn och ungdomslag istället.

Den nya styrelsen försöker ständigt leta nya sponsorer, men i dessa svåra tider är det inte lätt.

Därför vänder vi oss till allmänheten och alla som det gynnar att ha ett lag i bygden som inte är elitsatsande, men som spelar i centrala Skellefteå. Hockey är en jätterolig sport, men en dyr sådan.

Du kan nu stötta vår insamling dels genom att skänka en gåva, dels genom att dela insamlingen i dina egna sociala medier så att fler kan delta!

Vårt mål på kort sikt är att kunna bedriva en bra och givande ungdomsverksamhet samt junior och A-lag. Därför är finansiella resurser väldigt viktigt!

Tillsammans med alla anhöriga runt våra lag och aktiva spelare är vi starka och vi vet att vi tillsammans kan utgöra den skillnad som krävs för en fortsatt bra verksamhet!

Vårt längsiktiga mål är fortsatt vara ett alternativ till elit för barn och ungdom samt i framtiden etablera vårt seniorlag i division 1.

Vi är en förening som tror på bredd idrotten. Det är något vi verkligen brinner för!