Om oss

SK Lejon
SK-Lejon-om-oss.jpeg

SK Lejon är en förening som vänder sig till barn, ungdomar och seniorer som vill spela ishockey. Vi bedriver vår verksamhet i Skellefteå Kraft Arena. SK Lejon leds av en styrelse som väljs av medlemmarna vid årsmöten.

SK Lejons verksamhetsidé är att bedriva en ishockeyverksamhet som ger möjlighet för så många som möjligt att spela hockey så länge som möjligt. Vi vill genom vår verksamhet bidra till ett gott hockeyklimat i Skellefteå samt glädje och social gemenskap.

Vår syn på föreningens framtid präglas av självförtroende och ansvar. Vi satsar på en långsiktig och hållbar utveckling av vår verksamhet. Vår vision är att ”Vi ska vara det självklara valet för de som vill vara aktiva inom hockeyn i Skellefteå”. Vår målbild är att vara en förening som attraherar spelare och ledare, har en välordnad organisation och har en ekonomi i balans

Värdeord

Glädje – Sprida en positiv attityd i laget och föreningen.

Utveckling – Söka en ständig utveckling genom att vid varje träning och match pressa sina egna gränser. Att tävla för att vinna och vilja avancera till större utmaningar och svårare matcher.

Målmedvetenhet – Älska att träna och därmed ha hög träningsnärvaro såväl på fysträning som isträning och alltid göra sitt bästa och ge allt för laget.

Engagemang – Besitta ett stort engagemang för sporten, laget och sin egen utveckling.

Kommunikation – Driva på sina lagkamrater på ett positivt sätt och vara en bra lagkamrat.