Om Tierp Hockey

Tierp Hockey
Skärmavbild 2023-03-03 kl. 16.05.37.png

Tierp Hockey är en liten förening men förknippas med stor hockeykultur. Föreningen har fostrat en rad duktiga hockeyspelare genom åren. Peter Eriksson, Peter Gustafsson, Mikael Wahlberg, Per Löfström, Jonas Löfström, Johan Holmqvist är några ur högen som via Tierp Hockey gått till Brynäs och sedan också vidare till t.ex. Tre Kronor, Leksand, Modo, Frölunda, New York Rangers, Dallas Stars, Tampa Bay, Eisbären Berlin, Iserloner EC, IFK Helsingfors, Tappara.

Vår förening är till för Er som är nybörjare, förälder, ledare, spelare, supporter eller som finns inom näringslivet. Tillsammans kan vi göra Tierp Hockey till en attraktiv förening att verka i. Vi är en ideell förening, vilket betyder att verksamheten grundas på något som svensk idrott har som sin grundidé, en strävan efter ett högre gemensamt värde.

DET SOCIALA ANSVARET

Klubbkänsla och gemenskap är avgörande beståndsdelar för nya framgångar. I detta finns den fostran och det sociala ansvar som tas för de barn och ungdomar som ingår i verksamheten.

VÄRDERINGAR

Allas idéer och erfarenheter är viktiga och alla förväntas bidra till att förenkla arbetet och utveckla våra mål.

Vi tillvaratar varandras kompetens och är nyfikna på det som händer i omvärlden. Det är tillåtet att göra fel, därför vågar vi förändra, utveckla och förnya. Vi tar personligt ansvar för våra handlingar gentemot varandra.

Vi behandlar varandra med respekt, är generösa mot varandra och coachar varandra till framgång. .