Om oss

Do good now
DoGoodNow.png (4)

Do Good - Feel Good! Vi bjuder in dig att följa med på en resa för mänskliga rättigheter, mot människohandel och förtryck.

Do Good Now arbetar för att motverka människohandel för kommersiella, sexuella ändamål. Vi gör detta genom att
- erbjuda ett trygga hem och utbildning till utsatta barn
- sprida information om efterfrågan på människohandel
- hjälp till självhjälp genom utbildningsprogram

Människohandel är ett globalt problem. Efterfrågan på människor för kommersiella och sexuella ändamål förekommer alla delar av världen. Särskilt utsatta är barn. Enligt Ecpat, FNs organ mot handel med barn, utnyttjas miljoner minderåriga, i den industri som kallas "Human Trafficking". Av dessa har 95 procent upplevt sexuellt utnyttjande.

Transithem för barn i Nepal
Sedan 2010 arbetar Do Good Now med att sponsra skyddade boenden, så kallade transithem, för drabbade barn i Nepal. Do Good Now samarbetar på plats med den lokala organisationen ABC Nepal kring tre befintliga transithem. Ett fjärde planeras att byggas under 2020 och 2021. Utöver transithemmet kommer Do Good Now även att bygga ett bed and breakfast där kvinnor som utnyttjats i andra länder kan få arbete.
År 2020 fick Do Good Now ett så kallat 90-konto, vilket är en kvalitetsstämpel för frivilligorganisationer som samlar in medel för välgörande ändamål.

Välkommen Changemaker! Låt oss göra skillnad tillsammans.
Do Good - Feel Good
Do Good Now Global Team
www.dogoodnowglobal.com