Vad säger våra stödsökande om oss?

nxtME
NxtME-20.jpg

"Jag skulle vilja tacka nxtMe för en livsförändrande upplevelse. Jag har under hela mitt liv inte trott på denna typ av behandling. Men jag är oerhört glad att erkänna att jag hade fel. Med hjälp av de verktyg jag fått och tack vare känslan av att ha någon som lyssnar så har min livskvalitet ökat markant. Min resa är inte slut än men framtiden ser väldigt ljus ut tack vare er. Tack för att ni tänder solen i en mörk värld!”

“nxtME har hjälpt mej med så mycket. Hon har verkligen hjälpt mej med allt. Jag har äntligen fått hjälpt med mitt liv, barndomen har lagt sej. Jag tänker inte lika mycket på övergreppen nu. Dom finns där men jag blir inte lika nedstämd som förut. “

“Lena - hon är helt fantastisk och gör ett så viktigt jobb för både mig och alla andra utsatta. ❤️”

“Tacksam. Över att ni finns och att jag vågade ta steget och söka hjälp. Allt kan bara bli bättre framöver. Underbar tanke.”

“Jag är oändligt tacksam för det stöd jag fått av nxtME, utan de två vackra själarna skulle jag inte finnas kvar”

“Jag skulle vilja tacka nxtME för en livsförändrande upplevelse. Jag har under hela mitt liv inte "trott" på denna typ av behandling. Men jag är oerhört glad att erkänna att jag hade fel. Med hjälp av de verktyg jag fått och tack vare känslan av att ha någon som lyssnar så har min livskvalitet ökat markant. Min resa är inte slut än men framtiden ser väldigt ljus ut tack vare er. Tack för att ni tänder solen i en mörk värld!”

“Tack, tack, tack för att ni finns! nxtME har verkligen varit min livlina detta år, utan dem hade jag inte orkat leva, stödet och engagemanget har känts så ärligt och äkta.”

“Jag tror inte att jag förstod tidigare exakt HUR viktigt det är att få dela med sig, slippa skämmas, veta att en inte är ensam. Förstå varandra, känns verkligen guld värt. Tack nxtME för de ni ger!”

Skärmavbild 2023-05-21 kl. 17.49.46.png
www.nxtme.se

Att du blivit utsatt för sexuella övergrepp är inte ditt fel. Du har aldrig någon skuld, skam eller ansvar för övergreppet- det ligger på förövaren.

Incest är sexuella övergrepp av en familjemedlem, närstående eller någon som du är i beroendeställning till. Det vill säga när någon i din familj tvingar dig eller någon annan familjemedlem till sex eller andra sexuella handlingar. Den som begår de sexuella övergreppen kan vara till exempel en förälder, ett syskon, moster, farbror eller far/morförälder.

I begreppet familj måste det inte handla om biologiska släktingar. Det kan lika gärna vara en styvförälder, ingift person eller ett adopterat syskon som begår övergreppen.