Frakt för en bättre framtid

Fraktus
Bild fraktus target aid.jpg

Fraktus - Din logistikpartner

För dig, samhället och världen

Innovativa och effektiva. Fraktus är inget vanligt transportbolag. Vi är mer ett team av logistikspecialister i ett IT-bolag med passion för transporter. Framförallt så hjälper vi företag att ta bra beslut om företagsfrakt. Bra fraktbeslut för avsändare och mottagare men även bra verksamhetsbeslut för effektivitet, lönsamhet, tillväxt och hållbarhet. Vi gör det du inte kan eller hinner med.

Miljö - Frakt gör klimatavtryck. Vårt uppdrag är att göra miljöpåverkan minimal. För din, samhällets och världens skull.

Tid - Vi ser till att du alltid har snabba fraktalternativ om det krävs och omständigheterna gör det möjligt.

Pris - Frakt är nästan alltid en viktig kostnadspost och vi utgår från att totalkostnaden ska hållas så låg som möjligt.

Många olika frakttjänster - En helhetslösning för stora företag

Våra kunder använder flera olika transportsätt och frakttjänster för att kunna optimera varje fraktuppdrag. Trots det så använder de bara ett bokningssystem och färdiga ramavtal. De sparar värdefull tid samtidigt som det minimerar slutkostnad och miljöpåverkan. Dessutom så undviker de ofta avvikelser, kapacitetsbrist och andra problem när de bokar optimalt redan från början.

Vad är viktigt för dig?

Det finns många transportörer och frakttjänster. Varje frakttjänst har ett fokus och flera begränsningar. Vi vet var gränserna går och vad varje transportör behöver för att göra ett bra jobb. Genom att använda varje frakttjänst optimalt så får du en bra helhetslösning och slipper dyra överraskningar.

Tillsammans med Fraktus så kan du få tillgång till över 200 färdiga transportavtal inrikes och utrikes. Över 80 st transportbolag i ett system. Det ger dig verkligen chansen att växa och få nöjda kunder.

Vill ni ha hjälp med frakt?

Hör av er till oss så tar vi hand om er. Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan.