Yoga på Mälarö Träningsverk

Mälarö Träningsverk
malaro-traningsverk-story-yoga.jpg

Vill du lugna hjärnan och sinnet, skapa inre ro, släppa spänningar i kroppen och minska stressen? Testa dessa yogapass!

ANTIGRAVITY YOGA
AntiGravity är en lekfull klass där du får sträcka ut ryggraden och hitta kontakt med din egen kropp. Du förbättrar din balans, flexibilitet och hållning. Du känner dig upplyft och mer positiv till sinnet när du tränar AntiGravity. Du får nya härliga perspektiv på både dig själv och världen.

YOGALATES 
Yogalates passar perfekt för dig som tycker om hög intensitet i Yoga och coreövningar. Här kombineras Yoga med corestärkande övningar från Pilates. En klass där du jobbar hårt för att stärka hela kroppen. Bränn kalorier, släpp stressen och ha kul!

VINYASA YOGA
Passar dig som vill få kroppen att fungera bättre i rörelse och samtidigt uppleva känslan av att sinnet blir mer stilla, klart och öppet. Det är en mjukt dynamisk och fritt flödande yogaform där det finns gott om tid att utforska olika yogapositioner. Ingen Vinyasa är den andra lik, då instruktören har stor kreativ frihet, men du kan alltid räkna med uppvärmning, 2-3 pulstoppar med ökande intensitet och valfria alternativ, samt en skön nedvarvning och avspänning i slutet. Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse", och den här klassen lägger extra fokus på att med hjälp av andningen skapa ett flöde mellan olika positioner.

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® passar för dig som vill träna styrka, rörlighet och kondition. Träningen är atletisk men ändå mjuk i ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster. Du arbetar med kroppen som enda motstånd och med underlaget som redskap.

YIN YOGA
Yin Yogan är en lugn inåtgående tyst meditativ yogaform där man i första hand påverkar yindelarna i kroppen, såsom bindväv, leder och ligament.

LESMILLS BODYBALANCE®
En perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka, balans och rörlighet till skön och följsam musik. Klassen avslutas med en stunds avslappning och meditation.