Om oss

Notar Farsta Sköndal
0fb91cfbfee8360228b8e72e7b85756eab76aaf897e294dded4593db63d06fa9.jpeg

Notar är i dag ett utav de mest väletablerade mäklarföretagen i hela Stockholm. Resan började 1997 när den första Bobutiken slog upp sina dörrar och sedan dess har det bara gått framåt. Idag, 25 år senare, så har vi 36 lokala kontor som präglas av erfarenhet, rekommendationer, stora marknadsandelar och gedigen service.

Vi mäklare i Farsta/Sköndal besitter över 50 års erfarenhet av förmedling av bostadsrätter så väl som fastigheter. Denna kompetens är utspridd på 6 medarbetare varav 4 fastighetsmäklare och 2 mäklarassistenter. Var och en av oss med god statistik på rekordpriser, nöjda parter och ett enormt engagemang. Vi förmedlar främst bostadsrätter och fastigheter i Farsta, Sköndal, Skarpnäck, Skogås, Trångsund, Länna, Hökarängen, Farsta Strand, Fagersjö, Stortorp samt Pungpinan.

Vi besitter kompetensen och erfarenheten för att sälja just er bostad till rekordpris. Tack och vare vår tidigare erfarenhet så vet vi att varje förmedling är unik och måste därmed anpassas efter den rådande marknaden och just era förutsättningar. Receptet för er lyckade bostadsaffär ligger främst i vår överlägsna marknadsföring som ger er flest spekulanter tillsammans med en tydlig plan och en försäljningsstrategi anpassad efter just er bostad. Vi själva sätter väldigt höga krav på oss själva och uppmanar er att göra samma sak.

Utöver receptet på en väldigt lyckad försäljning så har vi även unika möjligheter att hjälpa er i köpprocessen. Tack och var de unika förutsättningar som Notar bidrar med så har vi även möjligheten att följa våra kunder utanför våra fokusområden, vi får med andra ord på rekommendationer och från följdaffärer även förmedla bostäder i övriga delar av Stockholm.

Vi utför även kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar i syfte för omförhandling av era lån eller andra ärenden. Vi hjälper också till i ärenden där ni endast behöver hjälp med upprättandet av köpehandlingar.

Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss för en öppen och förutsättningslös diskussion där vi kan diskutera hur just ni ska få högsta möjliga slutpris eller hur vi kan bistå er i just er process.
Utöver detta så värnar vi också om den lokala företagsverksamheten i Sköndal samt lokal ungdomsidrott. Vi är därför aktiva medlemmar i Sköndals företagsförening samt STOLTA sponsorer till Sköndals IK och GT Söder.

Med vänliga hälsningar
Per, Robin, Simon, Andreas, Rajib och Sabina.