MAF når ut dit ingen annan når

MAF Sweden
Drone.jpg

Miljoner människor runt om i världen lever i fattigdom på isolerade platser. Ibland på grund av geografiska hinder som djungler, träskmarker, berg och öken, utan någon infrastruktur som länkar de till omvärlden. Isolerade från sjukvård och utbildning och stöd i andra utmaningar det innebär att leva avskärmade från omvärlden.

Några kanske kan ta sig längs vägar vissa perioder om året, men då regnperioden slår till blir de helt avskärmade då vägar förstörs.

1000x1000-2019 Liberia Road Travel Challenges-2.jpg
MAF:s ena partner i Liberia använder MAF:s flyg varje vecka för att nå ut med personal, patienter och utrustning mellan sin bas och huvudstaden. Den här bilden skickade de när de tog landvägen för att visa vilka utmaningar som finns när de inte har möjlighet att flyga med MAF och varför deras arbete är beroende av MAF.Partners in Health Liberia

Andra exempel som hindrar på vägar som kanske finns tillgängliga är områden där det är konflikt, politisk oro och naturkatastrofer som drabbat.

1000x1000-IMG_3707.jpg
Haiti 2016 efter drabbningen av en orkanen Irma då MAF bistod med katastrofhjälp.

MAF är världens största humanitära flygbolag och når med sina 116 flygplan över 1000 destinationer i 31 länder runt om i världen med syftet att betjäna människor med hjälp, hopp och helande.