Välkommen till vår värld!

Isaac and The Soul Company
Bandbild 5_1600x900_DD.jpg

Isaac And The Soul Company är ett av Sveriges absolut bästa liveband! Bandet är kända för sin scennärvaro, sin enorma energi, lever för livespelningarna och gör en hänsynslös in-your-face-soulpunk.

”Vårt band har alltid byggt på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de för en sekund glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen. Nu lägger vi in ytterligare en växel! Mer kaos, mer soulpunk, mer svett, mer drag och ännu mer egen musik. Mer av oss helt enkelt,” berättar Isaac.

Vi har en stor publik i landet som fullkomligen avgudar vårt energiska sätt att leverera vår musik. Vi är konstant ute på turné och säljer ut konsertlokaler över hela Sverige. Vi bokas även frekvent till större festivaler och stadsfester.

Vi är ett av Sveriges mest rutinerade band för Corporate Events. Vi hjälper er skräddarsy middagsunderhållning, musikquiz, enklare prisutdelningar, musiknedslag mellan rätterna eller bara ett eller två galna partyset efter middagen.

Om ni planerar en gala eller prisutdelning så är vi helt rätt akt för det. Vi har genom åren genomfört ca 200 galor, både som husband och där även Isaac på majoriteten av tillfällena varit konferencier. Vi hjälper er inte bara med professionella galajinglar och musiknedslag utan även med dramaturgin för att skapa den perfekta galan. Kvällen avslutas alltid med ett ordentligt partyset. Galor att nämna där vi levererat helheten är Kristallengalan 2018 och Sveriges bästa marknadschefer 2018. Vi kan det här!

Vill ni lyfta fram interna talanger och göra något ni inte gjort tidigare är vårt ”Late Night Show” koncept klockrent! Vi hjälper er att producera en egen ”Letterman Show” där Isaac är ”host” och bandet är husband. Gästerna är talanger som jobbar på företaget. Kan vara någon som sjunger eller någon som dansar, eller kanske någon som kan lösa en Rubiks kub med förbundna ögon. Tillsammans med er hittar vi talangerna, skriver roliga inslag och kanske spelar in en rolig film eller två. Vi har gjort detta koncept med bl.a. Avanza, Claremont, Combitech mfl.

Att planera ett bröllop kräver känsla för detaljer in i minsta detalj. Och det är det vi levererar. Vi hjälper till med arrangemang och genomförande av vigsel, mingelmusik till fördrink, musiknedslag under middagen och självklart ett eller två set efter middagen som lyfter festlokalen från stommarna.