Juan en talangfull spelare med en passion

Ankarstiftelsen
13 years.jpg

Låt mig berätta en inspirerande historia om Juan, en 13-årig pojke som är en del av våra fotbollsskolor. När Juan började var han kämpig och hade svårt att följa och efterleva regler, vilket skapade konflikter med sina kamrater. Men under sin tid i programmet har vi sett en fantastisk utveckling hos Juan.

Juan har visat en imponerande uthållighet genom att aktivt delta i träningar och psykosociala aktiviteter som vi erbjuder. Dessa aktiviteter har gett honom verktyg för att hantera känslomässiga utmaningar och främjat sammanhållningen inom gruppen. Idag visar Juan en positiv attityd, ledaregenskaper och en vilja att förbättra sitt beteende. Han följer reglerna till punkt och pricka och har en positiv inverkan på andra runtomkring sig.

På fotbollsplanen är Juan en talangfull spelare med en passion för lärande och anpassningsförmåga till olika positioner. Vi är otroligt stolta över Juan och den fantastiska resa han har gjort. Han är ett bevis på att våra fotbollsskolor och det stöd vi erbjuder kan förändra unga människors liv.

Vi är övertygade om att Juan och andra ungdomar som deltar i våra fotbollsskolor har en ljus framtid framför sig. Genom fotbollen ger vi dem inte bara möjligheten att utveckla sin talang, utan också verktygen för personlig tillväxt och framgång. Tack för ditt stöd som hjälper oss att fortsätta göra skillnad i Juan och många andra barns liv.

Our stories